CG: "Komandant i general" se oprostili od Totoa Rine

U crnogorskim Vijestima objavljena je čitulja preminulom kumu sicilijanske mafije Salvatoreu Totou Rini, preneo je nedeljnik.rs.

Izvor: B92

Nedelja, 19.11.2017.

18:20

CG:
Tanjug-AP, arhiva

Kako se navodi, u čitulji se upućuje “poslednji pozdrav poslednjem kumu”.

“Dragi striče Toto, jedini pravi, časni čoveče, zauvek ćeš ostati u našim srcima. Veliko poštovanje, počivaj u miru”, navodi se u poruci koju su potpisalo ”komandant i general”

“Šef nad šefovima” je preminuo pre nekoliko dana, a bio je poznat po lukavosti i surovosti, veruje se da je nalogodavac više od 150 ubistava.

“Nije prvi put da se Crnogorci opraštaju od poznatih ličnosti, pa je tako u Pobjedi osvanula i čitulja nedavno preminulom Hju Hefneru, a u martu se se oprostili i od Dejvida Rokfelera koji je važio za jednog od najbogatijih ljudi na svetu“, dodaje nedeljnik.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: