Otac siledžije: Moj sin dira devojčice? Neće valjda dečake

Beograd -- Roditelj dečaka A. M. koji je prijavljen za vršnjačko zlostavljanje u osnovnoj školi u Beogradu, sukobio se sa osobljem škole, pišu “Večernje novosti”.

Izvor: Večernje novosti
Podeli
Ilustracija: Thinkstock
Ilustracija: Thinkstock

Kako navode, on je vikao da je zadovoljan što njegov sin dira devojke, a ne muškarce.

“Novosti” ističu da je učenica osmog razreda D.P. iz OŠ “Dragojlo Dudić” u beogradskom naselju Mali Mokri Lug prijavila A. M. i L. J. da su je više puta u prethodne dve godine primoravali na oralni seks, a pre četiri dana dali joj i marihuanu.

Otac maloletnog A. M., prema nezvaničnim saznanjima “Novosti”, verbalno se, u petak posle završenih časova i Nastavničkog veća, obračunao sa razrednom starešinom i pedagogom škole.

Prema rečima pegagoga škole Dubravke Maljukan Drljača morala je da reaguje i policija.

“Škola ima tim koji se bavi nasiljem nad decom i zanemarivanjem i ja sam na čelu tog tima. Na sednici u petak, razredna Jasmina Aleksić i ja smo pozvali oca maloletnog A. M. da pronađemo neko rešenje. Umesto pomoći, on nas je provocirao. Bio je bahat i govorio je kako je zadovoljan što njegov sin dira devojke, a ne muškarce. ‘Vi ste plaćeni da trpite mog sina i mene’. Na poziv, došla je i policija koja je napravila zapisnik”, kaže ona.

Kako je istakao direktor OŠ “Dragojlo Dudić”, Đuro Kosić, škola je uradila sve što je u njenoj nadležnosti, a sada je sve na organima reda.

Majka zlostavljane devojčice rekla je za “Novosti” da joj se ćerka pre tri meseca poverila da je dečak maltretirao, ali da je kad su otišli u školu sve je opovrgla.

“I ranije je imala problema sa njim, ali su svi govorili da ona laže. Međutim, toga dana kada se sve saznalo pozvala me plačući i rekla da je taj dečak maltertirao i da joj je dao drogu i terao da plati 1.500 dinara. Tom prilikom, povredila je i ruku jer su je vukli. Razredna je odmah obavestila policiju. Čim je policajac ugledao, procenio je da je reč ne samo o maltretiranju i nuđenju narkotika već i o seksualnom zlostavljanju. Ona je potom sve priznala”, kaže ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 115 idi na stranu