Narodna stranka: Vučićeva loše iscenirana melodrama

Sednica Glavnog odbora SNS o vanrednim parlamentarnim izborima je loše inscenirana melodrama Aleksandra Vučića, navode iz Narodne stranke.

Izvor: B92

Subota, 18.11.2017.

20:26

Narodna stranka: Vučićeva loše iscenirana melodrama
Foto: Tanjug

Potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević je u saopštenju ocenio da "ta predstava" može da izazove samo podsmeh građana Srbije, istakavši da će se Narodna stranka pripremati kao da će vanredni parlamentarni izbori biti održani zajedno s redovnim beogradskim izborima.

Kovačević je svoj stav obrazložio time što je, kako je rekao, i građanima "poznato da aktuelni predsednik ne odlučuje samostalno o izborima, a da to još manje radi njegov Glavni odbor".

"On (Vučić) nije dobio zeleno svetlo za izbore od onih u čije je ruke prepustio sudbinu građana Srbije i kojima je obećao obavezujući međuvladin sporazum sa Prištinom", naveo je Kovačević.

Prema njegovim rečima, dok ne ispuni obećanje, podršku za vanredne izbore neće imati.

"Budući da o tome ne odlučuje on (Vučić) samostalno, a volju drugih nikad ne možemo do kraja znati, Narodna stranka će se spremati kao da će ih biti", rekao je Kovačević.

Dodao je i da je cilj Narodne stranke da suverenost vrati narodu Srbije, i da se izbori raspisuju u skladu s njenim političkim potrebama i prilikama, "a ne po diktatu stranih mentora".

Glavni odbor SNS-a je ranije danas prihvatio Vučićev predlog i odlučio da na proleće iduće godine ne bude vanrednih parlamentarnih izbora zajedno sa redovnim beogradskim izborima. ;

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: