Vesić: SNS istorijski pokret, hvala Vučiću

Gradski menadžer Goran Vesić postao je član Predsedništva SNS, a potom se preko Fejsbuka zahvalio lideru naprednjaka Aleksandru Vučiću i Glavnom odboru.

Izvor: B92

Subota, 18.11.2017.

19:46

Vesić: SNS istorijski pokret, hvala Vučiću
Foto: Tanjug

“Za mene ovaj izbor nije samo čast i privilegija, već i obaveza i odgovornost. Zahvaljujem i predsedniku Vučiću na poverenju. Učiniću sve da izbor i poverenje opravdam kao i da svaki dan naporno radim za Srpsku naprednu stranku", naveo je Vesić.

Vesić je istakao naveo da "uspeh Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke znači uspeh Srbije, pobedu reformi i bolji život za sve građane".

"Ponosan sam što sam deo SNS koja je istorijski pokret koji menja i modernizuje Srbiju. Čestitam ostalim kolegama koji su danas postali članovi Predsedništva i verujem da će ovaj izbor opravdati svojim radom", naveo je Vesić.

Glavni odbor SNS na današnjoj sednici doneo je odluku da u martu budu održani samo redovni izbori za skupštinu Grada Beograda, a za nove članove Predsedništva stranke izabrani su Siniša Mali, Goran Vesić, Aleksandar Jovičić, Vladimir Orlić, Nela Kuburović, Zoran Đorđević, Boško Ničić i Nemanja Stevanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: