Zbog smrtonosnog udesa dve smene i jedna manja plata

Zbog nedovoljne kontrole signalizacije na putu Ub-Lajkovac, na kojoj je u udesu dvoje ljudi stradalo, podeljena su dva otkaza i novčana kazna, pišu "Novosti".

Izvor: B92

Sreda, 15.11.2017.

12:05

Zbog smrtonosnog udesa dve smene i jedna manja plata
Foto: Thinkstock

Dva radnika Javnog preduzeća "Putevi Srbije" dobila su otkaz, a tehničkom direktoru će plata biti umanjena za 20 odsto u naredna tri meseca, saznaje list.

Oni su kažnjeni zbog nedovoljne kontrole postavljene signalizacije na deonici Ub-Lajkovac, na kojoj je u saobraćajnoj nesreći pre nekoliko dana život izgubilo dvoje ljudi.

Nadležni u "Putevima" su kaznili zaposlene u okviru interne kontrole po nalogu ministarke građevinarstva Zorane Mihajlović.

Istovremeno, policija i tužilaštvo rade na otkrivanju počinilaca koji su uklonili betonsku prepreku na ulasku na deonicu koja je zatvorena za saobraćaj.

Dve osobe su stradale, a jedna je teško povređena u nesreći u ranim jutarnjim časovima prošlog vikenda, kada je vozilo udarilo u betonsku prepreku na kraju nezavršene deonice auto-puta.

Prema prvim informacijama, vozilo u kom su se vozila tri starija muškarca ušlo je sa puta na deonicu koja nije bila jasno obeležena i koja je trebalo da bude zatvorena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: