Mihajlovićeva: Volim izbore, da se izmeri ko je šta uradio

Funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da voli izbore jer su oni najotvoreniji i najbolji način da se izmeri ko je šta uradio.

Izvor: B92

Utorak, 14.11.2017.

18:27

Mihajlovićeva: Volim izbore, da se izmeri ko je šta uradio
Foto: Tanjug

Ona je za Radio-televiziju Vojvodine rekla da su izbori važan način da se proveri šta misle građani Srbije o tome da li vlast radi dobro posao ili ne.

Navodeći da ima argumenata za i protiv vanrednih parlamentarnih izbora, dodala je da je veoma loša atmosfera koju stvara mala grupa ljudi u Skupštini Srbije i da možda jednog trenutka treba prekinuti tu atmosferu.

Zorana Mihajlović, koja je i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, rekla je da opozicija jedan dan kaže da želi izbore, dok drugi dan kaže da ih neće, tražeći alibi.

"Ja lično volim izbore, mislim da je to najotvoreniji i najbolji način da se izmeri ko je šta uradio", kazala je ona i dodala da su izbori najbolji način da se vidi da li je dobro sve što je urađeno.

Zorana Mihajlović je negirala da ima trzavice sa premijerkom Srbije Anom Brnabić i sa pojedinim ministrima.

Ona je kazala da se Srbija menja i da je normalno da se polemiše oko rodne ravnopravnosti ili bilo kojeg drugog pitanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: