Vlade Srbije i RS u Beogradu potpisale četiri dokumenta

Ministri Srbije i Republike Srpske posle osme zajedničke sednice dve vlade u Beogradu, potpisali su četiri dokumenta o saradnji u raznim oblastima.

Izvor: B92

Petak, 10.11.2017.

15:33

Vlade Srbije i RS u Beogradu potpisale četiri dokumenta
Foto: Tanjug / Rade Preliæ

Sporazum o saradnji u oblasti infrastrukture kvaliteta potpisali su ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju RS Zladan Klokić i ministar privrede Srbije Goran Knežević.

Memorandum o saradnji za period 2017-2021. su potpisali ministar kulture i informisanja Srbije Vladan Vukosavljević i ministar prosvete i kulture RS Dane Malešević.

Memorandum o saradnji u oblasti vazduhoplovstva potpisali ministar unuturašnjih poslova RS Dragan Lučač i ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

Memorandum o saradnji u oblasti poštanskih usluga i telekomunikacijama potpisali su ministar za trgovine, turizma i telekomunikacije Srbije Rasim Ljajić i ministar saobraćaja i veze RS Neđo Trninić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: