SNS Jeremiću: Barem vidimo čega se Srbija spasla 2012.

Beograd -- Srpska napredna stranka ocenila je da svako javno oglašavanje Vuka Jeremića i njegovih saradnika pokazuje čega se se sve Srbija spasila 2012. godine.

Izvor: B92
Podeli

Kako navode, kada se “samozaljubljeni genijalac Jeremić oglasi", onda se “narod seti kako je novcem Srbije pomagao Albancima sa Kosova i Metohije da proglase tzv. nezavisno Kosovo”.

Osim toga, oni su istakli i da je Jeremić “potrošio 3,6 miliona evra narodnih na bahaćenja po belom svetu, 220.000 iz buždeta Srbije za noćenja u najekskluzivnijim hotelima i dnevnice od 55.000 evra”.

U saopštenju SNS se potom navodi da je “svima jasno šta je cilj svake akcije Jeremića”, kao i svih drugih članova opozicije – “grčevita želja da se dočepaju fotelja da bi sve ponovo uništili, a oni se obogatili”.

“Ponovo bismo na ulicama širom Srbije imali armije ljudi koje bi ovi genijalci otpustili, kao što su već uradili sa više od pola miliona radnika, a zatvorili bi preko noći, zbog svojih kombinacija, sve fabrike koje je Aleksandar Vučić otvorio i time zauvek vratili mrak u našu zemlju, od čega se Srbija nikada više ne bi oporavila”, navode iz SNS.

Narodna stranka nešto ranije pozvala je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "manje radi" jer je po oceni te partije, "sve što radi pogrešno”.

Politika

strana 1 od 8465 idi na stranu