"Vučić da radi manje jer sve što radi, radi pogrešno"

Beograd -- Narodna stranka pozvala je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "manje radi" jer je po oceni te partije, "sve što radi pogrešno”.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Tanjug / Dimitrije Goll
Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

Komentarišući Vučićevu posetu gradilištu Beograda na vodi, potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović ocenio je da se predsednik Srbije "ponovo s omalovažavanjem obraćao opoziciji i komentarisao kako njeni pripadnici rade '30 minuta dnevno' dok je on 'u šest ujutru' ispraćao važne goste na aerodrom".

"Sledeći put kada poseti privatno gradilište Beograd na vodi, neka vredni predsednik objasni građanima šta je mislio kada je 2015. godine govorio da će ovaj projekat pokrenuti razvoj čitave Srbije. Neka obrazloži kako jedno stambeno naselje, koje sve više podseća na 'Skadar na Bojani', može da reši probleme čitave zemlje, koja tone u bedu i korupciju od kada je on vlastodržac", piše u saopštenju.

Jovanović je naveo i da Srbija ima "najmanji ekonomski rast u Evropi" koji, po njegovim rečima, prosečno iznosi jedan odsto godišnje od kada je Vučić na vlasti.

"Evropska komisija je, u istom danu u kome se Vučić hvalisao koliko radi, snizila ekonomsku projekciju naše zemlje i za 2018. godinu", dodao je funkcioner Narodne stranke.

Jovanović je upitao Vučića i zašto ga je zahtev opozicije za punu posmatračku misiju OEBS-a "toliko unervozio, ako je ubeđen da nema šta da krije i da je narod zadovoljan situacijom u zemlji".

"S obzirom na to da su mu ocene iz indeksa glavni predizborni adut, razumemo ga", naveo je Jovanović u saopštenju.

Srpska napredna stranka ocenila je potom da svako javno oglašavanje Vuka Jeremića i njegovih saradnika pokazuje čega se se sve Srbija spasila 2012. godine.

Politika

strana 1 od 8359 idi na stranu