Vučić: Pitao sam Vulina gde je našao baš tetku

Kada je u pitanju izveštaj Agencije o načinu na koji je ministar Aleksandar Vulin kupio stan, Aleksandar Vučić poziva nadležne da ispitaju šta se desilo.

Izvor: B92, Insajder
Podeli

Podsetimo Vulin je rekao da je novac za stan pozajmio od tetke iz Kanade.

“Za mene je to bilo vrlo teško i rekao sam mu, i lično sam ga kritikovao zbog načina i ne znajući svu suštinu. Rekoh, gde si baš našao tetku?”,rekao je predsednik u "Insajder debati", aludirajući da je nekadašnji ministar finansija Božidar Đelić govorio kako je živeo kod tetke. 

Znači, ni Vi ne verujete u tu priču?”, pitala je novinarka Brankica Stanković

Ja Vam govorim kako je tekao moj i njegov rezgovor.On mi je rekao: "Verovali ili ne, rekao sam istinu" Ja sam rekao: "Je l' možeš da mi objasniš kad se to dogodilo?" A onda mi je on rekao: "Pa to je bilo pre nego što smo ušli u vlast"”, prepričava Vučić.

"Pitao sam ga zašto nije iskoristio argument da se to desilo pre nego što je ušao u vlast. Veoma je važno što je to bilo pre nego što je bio na vlasti. Ja imam poverenje u njega da ništa nije ukrao, a nadležne institucije molim da urade svoj posao", rekao je Vučić

Na konstataciju da to da li je bio na vlasti nema nikakve veze sa krivičnom odgovornošću i upitan da li zna Agencija za borbu protiv korupcije smatra da je posao za ugradnju video nadzora u Zvečanu sumnjiv posao, a da je dodeljen dok je Vulin bio na čelu Kancelarije za Kosovo, Vučić kaže da je to prvi put čuo od urednice Insajdera.

Šta je još Aleksandar Vučić rekao u intervjuu pročitajte - OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 222 idi na stranu