Vučić: Šta s mojim bratom? On je od početka sa nama

Predsednik Aleksandar Vučić naveo je da čim ponestane drugih argumenata, odmah se krene na njegovu porodicu.

Izvor: B92

Petak, 03.11.2017.

22:06

Vučić: Šta s mojim bratom? On je od početka sa nama

On je u “Insajder debati“ odgovarao na pitanje Brankici Stanković šta njegov brat Andrej Vučić radi u SNS.

"Šta sa mojim bratom? Nisam ljut, želim da postavite sva pitanja. On je od početka sa nama, član je GO, nikakvu javnu funkciju nema, ništa nije dobio ili uzeo, i dalje plaća kredit u švajcarskim francima za stan koji je odavno kupio i ne znam šta vas još zanima?", rekao je Vučić.

Govoreći o staroj izjavi iz 2008. o tome da će "raditi kod brata", Vučić je rekao da su tada planirali da se bave privatnim biznisom.

"Međutim, ja sam ponovo ušao u politiku", rekao je Vučić.

Stankovićeva ga je pitala zašto je problem da se pita o ulozi njegovog brata, ako on ima posao u SNS da pomaže u osnivanju opštinskih odbora.

"Vi reagujete kao da to nije legitimno pitanje. Ako je on stranački funkcioner, zašto to gledate kao na pitanje 'on je vaš brat'", rekla je ona.

Vučić je rekao da njegov brat nikada ništa nije ukrao, da mu pomaže i voli stranku.

"Nervira ih iz dva razloga. Prvo, zato što je veoma vredan i godišnje poseti sve odbore dva ili tri puta, da vidi kakve probleme imaju, da li su poštovani i takve ljude je teško naći. Druga stvar je njegova krupna greška vezana za onaj slučaj kada je bio izubijan. Odmah je krenula hajka da je on nešto zapodenuo, ponudili su mu pomoć Majkl Devenport i Saša Janković, a Andrej je pogrešio što je napisao javno pismo, kada je rekao Devenportu i Jankoviću da mu ne trebaju, već da ga zanimaju organi ove zemlje. Tog sekunda su shvatili da on ima drugačija razmišljanja od mene, kao recimo evropski put Srbije. I zato je krenuo žestok pritisak", rekao je Vučić.

Kako je naveo, zato su krenule priče o restoranu "Franš", reketiranju, koje su, kako tvrdi, apsolutna laž.

"Ja svaku flašicu vode platim, ništa nisam ukrao, vredno radim i zato je jedino preostalo da se vrši kriminalizacija porodice", rekao je on.

Šta je još Vučić naveo u emisiji pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: