Policajcu produžen pritvor za ubistvo mladića u Tutinu

Viši sud u Novom Pazaru produžio je pritvor za još 30 dana policajcu R.B, osumnjičenom da je u noći između 29. i 30. septembra ubio Fahrudina Skarepa iz Tutina.

Izvor: Beta

Utorak, 31.10.2017.

22:20

Policajcu produžen pritvor za ubistvo mladića u Tutinu
Freeimages

To je potvrđeno Radiju Sto plus u tom sudu.

Službenik policijske stanice u Tutinu se tereti za krivično delo ubistvo za koje je zaprećena kazna zatvora od pet do 15 godina.

Nakon hapšenja, R.B. je određen pritvor zbog toga što bi na slobodi mogao ometati postupak uticanjem na svedoke, ali i zato što mu se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela za koje je zaprećena kazna zatvora preko deset godina, kao i jer je učinjeno del uznemirilo javnost.

Policajac R.B. je bio priadnik patrole se nalazila u selu Dolovo, kod Tutina, tokom akcije sprečavanja nedozvoljene trgovine.

On se tereti da je pucao na vozilo kojim je upravljao Skarep. Metak je prošao kroz staklo na vozačevim vratima i teško ranio mladića koji je umro u novopazarskoj Opštoj bolnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: