"Poslanici Dveri mi upali u kabinet, sama sam ih izbacila"

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da je troje poslanika Dveri upalo u njen kabinet, vređalo je i onemogućavalo da napusti prostoriju.

Izvor: B92

Utorak, 31.10.2017.

11:07

Foto: Tanjug / Zoran Žestiæ

Dodala je i da je sama uspeli da ih izbaci. Sve to je demantovao predsednik Dveri Boško Obradović.

Gojkovićeva je novinarima u Skupštini Srbije rekla da su Boško Obradović, Marija Janjušević i Srđan Nogo, oko 10.00 sati nasilno upali u njenu kancelariju, vikali, vređali je, kao i žene koje rade u njenom kabinetu.

Gojkovićeva je kazala da su im sekretarice rekle da se ona priprema za sastanak sa predstavnicima Senata Italije, ali da je Obradovič "upao" u njen kabinet.

"Ovo se dešavalo samo u fašističkim režimima", ocenila je Gojković i dodala: "Nisam želela to da dozvolim, da se ponižava parlament Italije, da parlament bude fašistički poligon, nisam želelea i neću dozvoliti da se napada bilo koja žena ovde, ne mislim samo na sebe, već na saradnice i pripadnice službe obezbeđenja, a njih su oni grubo vređali".

Ona je kazala da je ponosna što je troje poslanika Dveri uspela sama da izbaci iz kabineta.

"Sama sam uspela sve troje da fizički izbacim iz svoje kancelarije i ponosna sam na to, jer ću na svaki način zaštiti žene koje se bave politikom, kao i Narodnu skupštinu Republike Srbije", rekla je Gojković.

Ona je kazala da će nastaviti sa redonim aktivnostima i sednicu parlamenta voditi kako je predviđeno.

Upitana da li misli da i ona doprinosi ovakvoj atmosferi u Skupštini Srbije, kako često navodi opozicija, Gojković je rekla da oni "nemaju ogledalo kod svoje kuće i ne vide kako se ponašaju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: