Vučić: Dolazim na ispit, Vesić kaže 'idemo na proteste'...

Predsednik Aleksandar Vučić govorio je u emisiji na TV Pink o tome što je šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović čitao njegove ocene u Skupštini Srbije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.10.2017.

21:29

Vučić: Dolazim na ispit, Vesić kaže 'idemo na proteste'...
Foto: Tanjug / Rade Preliæ

Kako kaže, čuo se sa Martinovićem dan ranije i on mu je dao indeks i diplomu ili kopiju diplome.

“Dve ili tri godine smo slušali kako su neki pametni i obrazovani i elita, a drugi glupi. Nisu prestajali sa tim. Lažna diploma Siniše Malog, a Mali jedan od najboljih američkih studenata. A kod njih nema nijedan da je prosečan u bilo čemu... Govorim o njihovim liderima. Mislio sam da narod to vidi, da Janković nije bio nikakav student, ni Šutanovac, ni Božović. Onda sam video da su oni stvarno poverovali u sopstvene laži“, rekao je Vučić.

Vučić je naveo i da je Martinović zato doneo svoju dipomu i “diplomu svog predsednika stranke“.

Prema njegovim rečima, lideri opozicije misle da su kao Đinđić, “a šta god ja mislio o njemu, oni su miljama daleko“.

“Imamo doktore u poslaničkoj grupi, niko nije kupio diplomu. Polagao sam kod Labusa, kod ljudi koji su nisu moji politički istomišljenici. Šta će oni da mi kažu o vođenju države, oni koji su dobili šest, a ja deset“, rekao je Vučić.

“Sećam se 1991. godine sam polagao, bile su neke demonstracije i nisu me zanimale uopšte, nisam se bavio politikom. Učio sam danonoćno, radio sam vredno i učio i čitavu noć pre toga. Ni na neke utakmice koje su mi tada bile najvažnije nisam išao. Došao na ispit, a sa druge strane Vesić i ostali ’nećemo na ispit, idemo na demonstracije’. ’Idite vi na demonstracije, radite šta hoćete, ja ću da polažem ispit“.

Opširnije o tome šta se dešavalo u Skupštini Srbije kada je Martinović čitao Vučićeve ocene možete pročitati - OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: