Hojt Ji sada ima šta da okači na zid

Potpredsednica Vlade poklonila je danas funkcioneru Stejt departmenta Hojtu Brajanu Jiu monogram u zlatovezu, ručni rad koji prezentuje srpsku kulturnu baštinu.

Izvor: Beta, Tanjug

Utorak, 24.10.2017.

13:44

Hojt Ji sada ima šta da okači na zid
Foto: Kabinet Zorane Mihajloviæ, M.Mirèetiæ

Taj rad su izradile žene sa sela, u okviru zajedničke inicijative Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost, NALED-a i Etno-mreže "Uposlimo 1. 000 žena u ruralnim područjima". Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD zahvalio je na poklonu i rekao da će ga staviti na zid svoje kancelarije.

Inače, funkcioner Stejt departmenta preneo je potpredsednici vlade čestitke na uspešnoj reformi građevinskih dozvola, koja je, istakao je bila od presudne važnosti za napredovanje Srbije na Duing biznis listi Svetske banke.

Glavne teme razgovora bile su, kako je saopšteno, nastavak reformi u oblasti građevinskih dozvola, unapređenje poslovnog okruženja u Srbiji, kao i infrastrukturni projekti koji će povezati Srbiju sa regionom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: