Nikolić: Ići ću kad me pozovu

Bivši predsednik Srbije i nekadašnji lider SNS Tomislav Nikolić negirao da razmišlja da osnuje pokret ili političku stranku.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.10.2017.

14:50

Nikolić: Ići ću kad me pozovu
Tanjug, arhiva

Podsetimo, u nekim medijima pojavile su se spekulacije da bi osnivač Srpske napredne sranke mogao da osnuje novu stranku ili pokret, nakon što se on nije pojavio na devetom rođendanu stranke organizovanom na "Tašmajdanu".

"Ne bavim se politikom, niti ću. Podržavam Srpsku naprednu stranku i imam dobru saradnju sa Aleksandrom Vučićem. Pojaviću se na svakom važnom skupu stranke na koji me budu pozvali", poručio je Nikolić, odgovarajući na pitanje "Večernjih novosti" zašto u subotu nije prisustvovao proslavi osnivanja SNS na stadionu "Tašmajdan".

O ovome je danas govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je u Pančevu rekao da s Nikolićem ima dobre odnose i da je njegova stvar da li želi ili ne želi da dođe na proslavu SNS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: