Šutanovac: DS i dalje otvoren za saradnju

Beograd -- Lider DS Dragan Šutanovac kazao je da je ta stranka i dalje otvorena za razgovore sa svim građanskim strankama koje žele da smene aktuelnu vlast.

Izvor: Beta
Podeli

"Mi i dalje pozivamo na odgovornost i saradnju sa svima koji žele da smenu ove vlasti. Verujemo da nema vremena za čekanje, jer je SNS u kampanji od kada su preuzeli vlast u Beogradu, a u poslednjim mesecima intenzivno", kazao je Šutanovac u intervjuu za sutrašnje izdanje lista Danas.

Upitan o tome ko će biti kandidat DS za premijera ukoliko se on kandiduje za gradonačelnika Beograda, Šutanovac je kazao da Demokratska stranka ima kandidate za sve pozicije i da je na organima stranke da donesu najbolju odluku.

On je dodao da je i Zoran Đinđić bio gradonačelnik Beograda kao predsednik DS i istovremeno predvodnik borbe na državnom nivou za demokratsku Srbiju.

Govoreći o koaliciji sa Srpskom naprednom strankom, Šutanovac je kazao da DS nikada nije i neće sarađivati sa njima i dodao da je svaka insinuacija o mogućoj saradnji puki pokušaj da se "demokrate unize, a da SNS ubere neki politički poen".

"Prosto mi je neverovatno da neko može da poveruje u organizovanu kampanju o navodnoj 'saradnji' sa SNS", rekao je Šutanovac.

Politika

strana 1 od 8466 idi na stranu