Nova uz "Budilnik" predstavila kandidata za gradonačelnika

Nova stranka je akcijom "Budilnik" Beograđanima na više lokacija u gradu predstavila tim za Beograd na čelu sa Vesnom Rakić Vodinelić.

Izvor: B92

Subota, 21.10.2017.

17:57

Nova uz

Profesorka prava i predsednica Saveta Nove stranke je predložena za kandidatkinju za gradonačelnicu prestonice.

Uz instalaciju velikog budilnika i poruke "Oni neće nestati ako zatvorite oči", "Budilnik nema dugme za dremanje, ovo je poslednji alarm", aktivisti NS poručili su sugrađanima da izbor postoji, ali da je neophodno da se svi "probude i pogledaju oko sebe".

Izbor jeste tim Nove na čelu s Vesnom Rakić Vodinelić, tim stručnih ljudi neukaljanih biografija, koji zajedno s građanima mogu da odbrane Beograd od primitivizma koji ga je okupirao pod naprednjačkom vlašću, poručuju iz Nove, saopštila je NS.

"Našim sugrađanima želimo da skrenemo pažnju na to da dok oni spavaju, najgori su zauzeli njihova mesta. Vreme je da uzmu stvar u svoje ruke, da sami kreiraju budućnost i to na način tako što će na beogradskim izborima pažljivo birati kome će ukazati poverenje", rekla je potpredsednica Nove stranke Mira Petrović.

Tokom današnje akcije, aktivisti Nove prikupili su par stotina potpisa građana koji Vesnu Rakić Vodinelić prepoznaju kao osobu koja će svojim integritetom garantovati pošteno i dobro upravljanje prestonicom.

Šef beogradskog odbora Nove stranke Aris Movsesijan poručio je da je "buđenje na dan izbora jedini način da odagnamo noćnu moru koju nam već četiri godine priređuje SNS vlast".

Na Paliluli su danas aktivisti Nove prikupljali i potpise za dve peticije za konačno otvaranje Memorijalnog muzeja Nadežde i Rastka Petrovića, koji je decenijama zatvoren, a građani uskraćeni za odgovor zbog čega je to tako, kao i za postavljanje novih spomen-ploča na kuće u Profesorskoj koloniji u kojima su živele znamenite ličnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: