Beograd kao Sicilija – usred bela dana / VIDEO

U beogradskom naselju Voždovac ubijeni su Ivan Ćirić i Ivan Milić, u kako navodi reporter Darko Jevtić, sicilijanskom načinu mafijaških obračuna.

Izvor: B92
Podeli

Dvostruko ubistvo se dogodilo usred dana, na veoma prometnoj Trošarini, delu koji razdvaja beogradska naselja Voždovac i Banjica.

Žrtve su se nalazile u automobilu kada ih je zaobišao skuter na kom su se nalazile ubice, koje su ispalile veliki broj hitaca u vozača i suvozača.

Obojica su ubijeni na licu mesta.

Prema rečima našeg reportera, Ćirić je već tri puta uspevao da izbegne smrt u atentatima, u februaru ove godine je postavljen eksploziv ispod njegovog automobila, tom prilikom je teško povređen i izgubio je ruku.

Prema operativnim podacima policije, koje je preneo Jevtić, Ćirić je bio blizak Voždovačkom klanu i navodno je često viđan u društvu sa Mijom Baškalovićem, jednim od aktera kultnog filma o beogradskom podzemlju “Vidimo se u čitulji”.

Ćirić je navodno držao kockarnice i aparate za kockanje, ali policijski podaci navode da se bavio trgovinom drogom. Bez obzira na to, nalazio se na slobodi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 123 idi na stranu