Slika iz "srpskog bordela sa psima" je "šala" iz Kine

Navodi o seksualnom zlostavljanju životinja u Beogradu nisu zvanično potvrđeni, a britanski mediji navode da ni objavljene fotografije nisu autentične.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.10.2017.

11:32

Slika iz
Ilustracija: Thinkstock

Portal Metro je naveo da je fotografija psa u štiklama i mrežastim čarapama koja se pojavila u srpskim medijima žestoko uzdrmala i Britance, a istraživanjem se došlo do saznanja da sve to nema nikakve veze sa navodnim “bordelima sa psima“.

“Fotografija koju je objavila grupa koja se zalaže za prava životinja u Srbiji je zapravo internet mim (u najslobodnijem prevodu ’smešna fotografija’) koji potiče iz Kine. Vlasnici pasa su oblačili svoje ljubimce u mrežaste čarape, iz zabave“, navodi se.

Takođe, neki mediji u Srbiji su pisali i da je ta fotografija napravljena u “bordelu sa psima“ u Srbiji, kao i da su ta mesta, čije postojanje zapravo nikada nije utvrđeno, “veoma popularna među britanskim turistima“.

“Činjenica je da je ta fotografija deo bizarnog trenda koji se širio kineskom društvenom mrežom Veibo, još 2013. godine. Taj trend je prilično čudan, ali nema nikakvu seksualnu konotaciju“, dodaje portal Metro.

Navodi se i da je portal Bazfid objavio fotografiju koja se širila srpskim medijima i naveo da je cilj svega bilo “ismevanje pijanih žena“.

Podsetimo, udruženje “Levijatan“ je krajem septembra ove godine saopštilo da je dobilo “više dojava da negde u Beogradu postoji mesto na kome se organizovano siluju psi“.

I can't unsee this. And neither will you. 😂😂😂. #sorry #dogsinpantyhose

A post shared by Harry Shum Jr (@harryshumjr) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: