SNS pita strance šta misle o gužvama i radovima u Beogradu

Na nalogu beogradskog odbora SNS na Jutjubu pojavila se anketa u kojoj su strani turisti odgovarali na pitanje “šta misle o gužvama i radovima u Beogradu“.

Izvor: B92

Sreda, 18.10.2017.

16:21

SNS pita strance šta misle o gužvama i radovima u Beogradu

Iako je svakodnevno funkcionisanje građana Beograda poslednjih meseci otežano zbog mnogobrojnih gradilišta koja su nikla gotovo istovremeno, vladajuću partiju je zanimalo šta o tome misle turisti, koji, doduše, verovatno ne voze svakodnevno kroz gradski špic.

Pored već uobičajenih odgovora da je “hrana izvrsna“, uz nezaobilazne ćevape i rakiju, turisti su odgovarali i na pitanje šta misle o gužvama i radovima u Beogradu.

“Sve je to kul“ i “Izgradnja ponekad ume malo da smeta, ali grad mora da se razvija“ bili su neki od odgovora, a jedna turistkinja kao da nije najbolje razumela pitanje i odgovorila je da je imala “laku vožnju do Gamzigrada“, mesta koje je udaljeno 234 kilometra od Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: