U Prištini napadnut glavni i odgovorni urednik Insajdera

U centru Prištine napadnut je glavni i odgovorni urednik portala Insajder Vehbi Kajtazi. Nepoznata osoba udarila je u lice Kajtazija dok je izlazio iz kafane.

Izvor: Beta

Petak, 13.10.2017.

15:36

U Prištini napadnut glavni i odgovorni urednik Insajdera

Zbog napada je uhapšen Faton Ramadani, ali prištinski mediji javljaju da Ramadani nije udario Kajtazija već je bio u društvu napadača, čiji se identitet u ovom trenutku ne zna.

Direktor portala Parim Oluri je prištinski medijima rekao da se napad na Kajtazija povezuje sa napisima o navodnim prevarama poslanika Incijative za Kosovo, Miljaima Zeke, pošto je uhapšen i njegov prijatelj.

Portal Insajder je poznat po istraživačkim tekstovima i otkrivanju mnogobrojnih aferu u institucijama Kosova.

Taj portal je prvi objavio tonske zapise iz afere "Pronto" u kojoj je po nalogu Euleksovog tužilaštva prisluškivan šef poslaničke grupe Demokratske partije Kosova Adem Grabovci.

Insajder je objavio i deo prisluškivanih razgovora u kojima se čuje glas i aktuelnog predsednika a tadašnjeg premijera Hašima Tačija.

Pre Kajtazija napadnut je i direktor Insajdera Parim Oluri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: