Danas povremeno bez vode čak 25 naselja u Beogradu

Zbog radova "EPS Distribucija" i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema, danas povremenop bez vode više naselja.

Izvor: Tanjug

Petak, 13.10.2017.

06:58

Danas povremeno bez vode čak 25 naselja u Beogradu
Thinkstock

Od 8 do 22 sata, povremene prekide u vodosnabdevanju imati potrošači u naseljima Nenadovac, Glumčevo brdo, Dražanovac, Stara Lipovica, Plandište, Guncati, Stražarija, Karaula, Srednji Kraj, Gaj, Ravni Gaj, Barajevo, Meljak, Baćevac, Leskovac, Stepojevac, Šiljakovac, Vranić, Taraiš, Boždarevac, Vrbovno, Veliki Borak, Beljina i Lisović.

U tom periodu povremene prekide u vodosnabdevanju osetiće i potrošači u Ulici Prvog maja u naselju Velika Moštanica.

Na potrošače se apeluje da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na www.bvk.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: