Priključite se akciji, da Vladimir pobedi kancer

Dva meseca posle operacije tumora u butnom mišiću 2016. Vladimiru Čarapiću (36) su na snimanju uočene promene na plućima. Sada mu je potrebna pomoć dobrih ljudi

Izvor: B92

Četvrtak, 12.10.2017.

23:06

Priključite se akciji, da Vladimir pobedi kancer
Screenshot

Prošle godine njemu je ustanovljena metastaza Synovio sarkoma na oba plućna krila.

Narednih šest meseci, Vladimir prolazi koz 9 ciklusa hemioterapije. Nakon završenih terapija, operativno su uklonjenje meta promene u desnom plućnom krilu. Zatim slede još dva ciklusa hemioterapije, koji su dali pozitivne rezultate, i ovaj redak oblik tumora mekog i vezivnog tkiva se smanjio

Ove godine u maju, na snimku su ponovo registrovane meta promene, na oba plućna krila i Vladimir se trenutno nalazi na terapiji.

Pomozimo Vladimiru! Upišimo 390 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: