Kolaps u Beogradu – skoro ceo grad u "crvenom"

U Beogradu su i danas u popodnevnom špicu velike gužve u saobraćaju a najteže je u ulicama oko Slavije i na delu Novog Begrada kod Ušća.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 09.10.2017.

16:40

Kolaps u Beogradu – skoro ceo grad u
Getty images

Po mapi na internetu i po podacima s terena, ništa bolja situacija nije ni kod Sajma dok u Beotaksiju očekuju u narednih sat do dva i dodatna zakrčenja zbog fudbabalske utakmice reprezentacija Srbije i Gruzije na Stadionu "Rajko Mitić" kod Autokomande.

Velike gužve su i na mostu Gazela kao i u Knez Miloševoj ulici dok su Brankov most i ulica 29. novembra uz pojačan saobraćaj prohodni, rekli su Beti u tom taksi udruženju.

Zbog mnogih radova na ulicama, autobusi Gradskog saobraćajnog preduzeća idu izmenjenim trasama i zaobilazno.

Gužve pojačava i to što se bez najava, zbog stranih delegacija, učestalo zatvaraju pojedine ulice za saobraćaj, što se očekuje i večeras, kada u posetu Srbiji stiže predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: