Sremski Karlovci: Pretukao bivšu devojku u školi

Učenik gimnazije u Sremskim Karlovcima pretukao je prošle nedelje u školi svoju bivšu devojku sa kojom ide u razred, prenosi beogradski “Blic”.

Izvor: Blic

Subota, 07.10.2017.

20:27

Sremski Karlovci: Pretukao bivšu devojku u školi

Kako navode, do incidenta je došlo nakon verbalne rasprave, profesor je bio prisutan, a razredni starešina je povređenu učenicu odvezao u Urgentni centar, gde je utvrđeno da nije zadobila teže povrede.

Osim toga, “Blic” ističe da su zbog incidenta na sastanak u školu pozvani roditelji oba đaka.

U školu je nakon tuče takođe pozvana i policija koja je sastavila zapisnik, dok će protiv momka biti podneta krivična prijava za nanošenje lakih telesnih povreda, saznaje beogradski list.

Iz gimnazije u Sremskim Karlovcima nisu odgovorili na pitanja o incidentu, kao ni o merama koje su eventualno preduzeli protiv učenika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: