Mali: Vrhunsko licemerje u slučaju iseljenja u Njegoševoj

Beograd -- Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da su predstavnici gradske i opštinske vlasti na Vračaru pokazali vrhunac licemerja.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Kako je rekao, “vrhunac licemerja“ pokazali su u slučajevima iseljenja porodice Dobrile Petrović iz Njegoševe ulice i muzičke fontane na Slaviji.

"Vrhunac licemerja je kada se na protestu protiv iseljenja te porodice pojavi bivši predsednik opštine Vračar Branimir Kuzmanović koji je, dok je bio na čelu te opštine, odbio da primi Dobrilu Petrović", rekao je Mali za Pink.

Kako je rekao, porodica iz Njegoševe ulice vodila je privatni spor oko nekretnine gde su stanovali i koji su, prema odluci nadležnog suda, izgubili.

Kada je reč o fontani na Slaviji, Mali je podvukao da su još 2014. godine Dragan Đilas i Balša Božović obećali građanima Beograda izgradnju muzičke fontane, od koje nije bilo ništa.

"Ova gradska vlast je napravila tu fontanu za duplo manje novca nego što su za nju namenili bivši čelnici Grada. I sada Đilas i Božović su najveći kritičari te fontane, što je vrhunac licemerja", rekao je Mali.

Politika

strana 1 od 8310 idi na stranu