Info / Kosovo 7

Rakić: Vučić za nas imao samo jednu molbu - ispunićemo

Beograd -- Predsednik Srpske liste Goran Rakić najavio je da će na lokalne izbore na Kosovu, raspisane za 22. oktobar, lista izaći jedinstveno.

Izvor: Beta

To je, kako je rekao, bila jedina molba predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom današnjeg sastanka sa predstavnicima kosovskih Srba.

Rakić je posle sastanka u Predsedništvu Srbije u Beogradu kome je prisustvovao i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, rekao da je Vučić dao "bezrezervnu" podršku kandidatima Srpske liste za gradonačelnike i odbornike.

"Predsednik Aleksandar Vučić je imao jednu molbu, da budemo jedinstveni i bićemo. Tog 22. oktobra povešćemo složno svoju braću, sestre, prijatelje na glasačka mesta i pokazati svima kojima srpsko jedinstvo nije prioritet i kojima su lični interesi bitniji, gde im je mesto i poslati ih u političku prošlost", kazao je Rakić.

On je dodao da predstavnike Srpske liste "raduje činjenica" da će stvaranje uslova za bolji život Srba na Kosovu i Metohiji, što podrazumeva mir, bezbednost, opstanak i održiv opstanak, biti prioriteti vlade i predsednika Srbije.

Komentari 7
Čitajte
Pošalji komentar