Mediji: Muškarac želeo da Gruevskog isprska suzavcem?

Muškarac iz Skoplja hteo je suzavcem da isprska lidera opozicionog VMRO DPMNE Nikolu Gruevskg dok je govorio na mitingu u centru grada, piše portal Plus info.

Izvor: Beta

Petak, 06.10.2017.

15:54

Mediji: Muškarac želeo da Gruevskog isprska suzavcem?
Ilustracija: Thinkstock

Jako se navodi, tridesetšestogodišnji Skoljanac R. R. je u toj nameri sprečen brzom intervencijom policije, koja ga je odmah uhapsila.

Policija tvrdi da je sprej sa suzavcem otkrila u džepu jakne koju je nosio. Prethodno je pokušao da se popne na binu na kojoj je govorio Gruevski, ali ga je obezbeđenje u tome sprečilo, pa je, prema nekim medijima, isprskao osobe u blizini.

Dok je Gruevski govorio na predizbornom mitingu svoje strenke R. R. je, prema pisanju makedonskog portala Plus info, upućivao pogrdne reči i uvrede lideru VMRO DPMNE i bivšem premijeru.

Prema svedocima on je poručivao Gruevskom da će ležati u zatvoru, da je lopov i tražio da podnese ostavku na mesto predsednika najveće opozicione stranke.

Skopska policija je protiv R. R. podnela prekršajnu prijavu po članu 80 Zakona o oružju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: