Dragan Kojić Keba o BIA: Ovo je prava istina VIDEO

Pevač folk muzike Dragan Kojić Keba, koji je nedavno priveden na informativni razgovor u BIA, u Vestima O2 televizije otkrio je šta se tačno desilo tog dana.

Izvor: B92, O2

Utorak, 03.10.2017.

22:51

Dragan Kojić Keba o BIA: Ovo je prava istina VIDEO
Screenshot/O2

Kako je rekao novinaru Filipu Čukanoviću, sve je počelo 28. septembra oko 16 sati, nakon snimanja u njegovom automobilu.

Opširnije u video-prilogu:
Podsetimo, Kojić je ranije naveo da je tema informativnog razgovora bila njegova nova pesma za koju su u BIA procenili da "nije podobna za nacionalni interes". Međutim, BIA je demantovala te navode.

BIA je u saopštenju navela da su pripadnici te službe 28. septembra, "vršeći svoje redovne poslove na zaštiti bezbednosti Srbije, a u cilju prikupljanja obaveštenja, odnosno identifikacije vlasnika i korisnika vozila, za koje je postojala sumnja da je objekat izvršenja krivičnog dela, obavili razgovor sa Draganom Kojićem".

"Navedeni razgovor nije imao nikakve veze sa bilo kakvom pesmom pomenutog Kojića, i istom prilikom su razjašnjene sve okolnosti zbog kojih je razgovor i obavljen", piše u saopštenju.

A šta je novinarka Maja Sokolović rekla o slučaju "Kojić - BIA" pogledajte u nastavku:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: