Info / Drugi pišu 13

Keln: Ivan Bogdanov i ostali navijači pušteni iz pritvora

Keln -- Osmorica privedenih navijača Crvene zvezde, među kojima je bio i Ivan Bogdanov, pušteni su danas na slobodu uoči utakmice u Kelnu u Ligi Evrope.

Izvor: Tanjug
Foto: StarSport

Nemačka policija uhapsila je sinoć navijače u centru Kelna iz predostrožnosti, ali su danas iz stanice poručili da nema više razloga da ih drže, uz upozorenje da će biti pod nadzorom, preneo je list "Ekspres".

Oni će moći da prisustvuju utakmici, pod uslovom da imaju karte, jer se u gradu očekuje oko 5.000 navijača i to je dvaput više od broja koji je predviđen za gostujuće pristalice.

Keln i policija su u strahu od mogućih incidenata u gradu i zato je pojačano prisustvo pripadnika bezbednosti u gradu, posebno u samom centru.

Bogdanov, koga nemačka policija ima evidentiranog kao "Ivan Grozni", i sedmorica navijača privedeni su sinoć u jednom stanu u centru grada i pitanje je da li će biti pušteni iz pritvora kako bi prisustvovali utakmici.

Bogdanov je poznat po tome što je pravio incidente na fudbalskim mečevima, bio je predvodnik huligana u prekinutoj utakmici reprezentacije Italije i Srbije u Đenovi 2010, a uleteo je i u teren u meču Srbije i Albanije u Beogradu posle incidenta sa dronom 2014. godine.

Prema najavama, Zvezdu će danas bodriti oko 5.000 navijača, od čega će polovina doputovati iz Srbije, a polovina iz Nemačke i okolnih zemalja.

Utakmica između Kelna i Crvene zvezde igra se večeras od 19 sati.

Komentari 13
Čitajte
Pošalji komentar