Keln: Među uhapšenima i Ivan Bogdanov

Među uhapšenim navijačima Crvene zvezde u Kelnu našao se i Ivan Bogdanov, preneo je nemački list “Ekspres”.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.09.2017.

10:55

Keln: Među uhapšenima i Ivan Bogdanov
Foto: StarSport

Ranije je saopšteno da je uhapšeno osam osoba, a svi oni se nalaze na listi 500 potencijalnih huligana.

Kako se navodi, ta informacija potvrđena je listu u policiji, ali nije bilo nikakvih incidenata u gradu.

Bogdanov, koga nemačka policija ima evidentiranog kao "Ivan Grozni", i sedmorica navijača privedeni su sinoć u jednom stanu u centru grada i pitanje je da li će biti pušteni iz pritvora kako bi prisustvovali utakmici.

Bogdanov je poznat po tome što je pravio incidente na fudbalskim mečevima, bio je predvodnik huligana u prekinutoj utakmici reprezentacije Italije i Srbije u Đenovi 2010, a uleteo je i u teren u meču Srbije i Albanije u Beogradu posle incidenta sa dronom 2014. godine.

Prema najavama, Zvezdu će danas bodriti oko 5.000 navijača, od čega će polovina doputovati iz Srbije, a polovina iz Nemačke i okolnih zemalja.

Utakmica između Kelna i Crvene zvezde igra se večeras od 19 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: