Izrešetan brat osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića

U Vranju ubijen Jugoslav Cvetanović, koji je odranije poznat policiji. Na njega je ispaljeno 30 metaka, najverovatnije sa prigušivačem.

Izvor: Beta

Sreda, 27.09.2017.

08:30

Izrešetan brat osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića
Screenshot

Cvetanović je ubijen u noći između utorka i srede u centru grada, u jednom haustoru, potvrđeno je "Novostima" u vranjskoj policiji.

"Tačno je da se ubistvo desilo, istraga je u toku, pa ne možemo iznositi više detalja", rekli su iz vranjske policije "Novostima".

U zvaničnom saopštenju policije u Vranju navodi se da je u Vranju noćas u Ulici Stefana Prvovenčanog ubijen muškarac star 31 godinu. Portparol vranjske policijske uprave Goran Jovčić je naveo da policija preduzima intenzivne mere na rasvetljavanju tog slučaja. Nakon toga pripadnici PU Vranje blokirali su prilaze gradu u potrazi za počiniocima, a blokada je ukinuta u ranim jutarnjim časovima.

Inače, Jugoslav Cvetanović je rođeni brat Saše Cvetanovića, zvanog Gladijator, koji je osumnjičen za ubistvo Nikole Bojovića.

Nikola Bojović, brat vođe zemunskog klana Luke Bojovića, prema nalazima obdukcije, ubijen je sa 10 hitaca od kojih su ga tri pogodila u glavu. Ubica je, po rečima očevidaca, zatim otrčao sa mesta zločina. Policija sumnja i da je ubica Nikolu pratio od izlaska iz stana u Ulici Koče kapetana, odakle je krenuo u posetu ocu Vuku. Pucao je naočigled brojnih prolaznika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: