Beograđani, "tople probe" grejanja od 2. do 10.oktobra

Beogradske elektrane obaviće od 2. do 10. oktobra funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja kako bi se što bolje pripremili za novu grejnu sezonu.

Izvor: Tanjug

Utorak, 26.09.2017.

14:46

Beograđani,
Thinkstock

Grejanje zvanično počinje 15. oktobra, saopšteno je iz tog javnog preduzeća.

Funkcionalne probe podrazumevaju proveru rada energetskih objekata - toplana i kotlarnica - čime se uporedo obavlja provera i funkcionalnost toplovodne mreže, toplotnih predajnih stanica, a prema potrebi i pojedinih kućnih grejnih instalacija.

Beogradske elektrane apeluju na korisnike da šalju reklamacije Dispečerskom centru ukoliko im radijatori nisu topli, jer se pod funkcionalnim probama podrazumeva provera rada sistema, a ne zagrevanja stambenog i poslovnog prostora.

Korisnici sistema daljinskog grejanja treba da obrate pažnju na ispravnost svojih unutrašnjih instalacija i ukoliko primete curenje vode iz instalacija da kvar prijave Dispečerskom centru pozivom na broj telefona 011/20-93-100.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: