Uhapšeni stranci, fotografisali devojčice za 500 dinara

U Bačkom Petrovom Selu uhapšeni su muškarac i žena iz Austrije, koji su uz novčanu nadoknadu fotografisali maloletnice i te snimke prodavali preko interneta.

Izvor: O2

Ponedeljak, 25.09.2017.

19:10

Uhapšeni stranci, fotografisali devojčice za 500 dinara
Screenshot

Još je strašnije to što su roditelji nekih devojčica znali za sve i uzimali novac.

U Bačkom Petrovom Selu se priča da je jedna žena sa svojm ćerkom izvodila pornografske predstave pred budnim okom Austrijanaca i za to dobijala od 500 do 1000 dinara.

"Kako ne bi znali. Kako ne bi, čak su otišli i roditelji da se slikaju, ne samo deca. Jedna tu što je odvela ćerku od 11 godina, slikala se sa ćerkama zajedno", kaže jedna meštanka.

Centar za socijalni rad u Bečeju upoznat je i sa ovim, ali i s drugim slučajevima koji su potresli selo. Zbog procesa koji je u toku, pred kameru nisu mogli. Ali ako se dokaže da su glasine istina, Sud je jasan.

"Ono što je tužilac utvrdio je da su bile tri maloletne oštećene devojčice. Neposredno sam od tužioca i saznao da se taj broj tokom istražnih radnji i povećavao, tako da je stigao do devet", kaže Marko Božović iz Osnovnog suda u Bečeju.

Ono što se zna jeste da su stranci povremeno dolazili u selo. Nedaleko od pravoslavnog groblja nalazi se kuća u kojoj su boravili i gde su snimali. Potom sve to pedofilima prosleđivali, a devojčice isplaćivali.

Ekipa "Eksploziva" istraživala je tu priču.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: