Spekulacije o seksualnom zlostavljanju životinja u BG

Bizarna priča danima kruži prestonicom - udruženje "Levijatan" dobilo je više dojava da negde u Beogradu postoji mesto na kome se organizovano siluju psi.

Izvor: O2
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Ekipa emisije "Eksploziv" istraživala je navodno postojanje bordela u kome se psi iznajmljuju isključivo za seks.

"Informacije koje imamo su da je to verovatno neki stan gde se to odigrava. U poslednjih mesec dana dobili smo pet, šest nekih poruka koje su se lokacijski poklapale, u smislu toga gde se izdržavaju ta iživljavanja nad psima", navodi Pavle Bihali iz Udruženja za zaštitu životinja "Levijatan".

"To je naravno posledica da se zarade pare i da se koristi ljudska bizarnost, dakle po onom principu sve što je ljudsko nije strano, uključujući i takve bizarnosti, i tako dalje. Mislim da je to dno dna, ako tako mogu da kažem, da se zarađuju pare na nekome ko je zaista bolestan, ko pre zahteva lečenje, nego da se od njega uzima novac", smatra seksolog Jovan Marić.

Ljudi koji seksualno uzbuđenje doživljavaju sa životinjama, postoje i žive među nama.

"Javljali su se kako da se oslobode, kako lakše da pronađu devojku, kako da priđu devojkama, u seksualnom odnosu i tako dalje. Ali u principu oni smatraju da to nije bogzna šta strašno", dodaje Marić.

Udruženje Levijatan još ne zna tačnu lokaciju organizovanog silovanja pasa. Pa su ponudili nagradu od 1.000 evra za tačnu lokaciju.

"Imamo da je Beograd, imamo i opštinu, usko je dosta znači, ali nemmao zgradu, nemamo ulaz, nemamo još ništa, nemamo imena. Imamo indicije neke, međutim znate kako, oni se svi međusobno pokrivaju. Jako je teško infiltrirati se tu i ući uopšte u njihov krug, drugo niko normalan i ne može da se infiltrira tu, da glumi neki anderkaver, ko to može da gleda", navode iz udruženja.

Iz Veterine Beograd kažu da oni nikada do sada nisu imali slučajeve da im dovedu životinje sa povredama koje izgledaju kao da su nastale od seksualnog zlostavljanja.

Društvo

strana 1 od 177 idi na stranu