On je objasnio sve: Keli tokom Trampovog obraćanja FOTO

Šef osoblja Bele kuće Džon Keli glavna je tema društvenih mreža. On je, naime, tokom govora Trampa u UN govorom tela sažeo suštinu onoga kako se svet oseća.

Izvor: B92

Sreda, 20.09.2017.

08:36

On je objasnio sve: Keli tokom Trampovog obraćanja FOTO
Print Screen

Podsetimo, sve oči sveta bile su uprte na jučerašnje zasedanje Generalne skupštine UN, kada je za govornicu stao, prvi put, američki predsednik Donald Tramp - i "osuo paljbu". Iako je rekao da želi mir i harmoniju, Tramp je žestoko kritikovao režime u Severnoj Koreji i Iranu.

"Neki delovi sveta idu dođavola. Ako Amerika bude ugrožena, nećemo imati drugog izbora nego da potpuno uništimo Severnu Koreju. Kim Džong-un je raketaš u samoubilačkoj misiji. Sada je vreme da svi zajedno radimo da izolujemo Kima sve dok on ne prestane sa neprijateljskim ponašanjem. Suverene države moraju da budu osnova svetskog poretka. Moramo da odbacimo pretnje suverenitetu, od Ukrajine do Južnog kineskog mora. Očekujem da sve države poštuju interese svog naroda, kao i prava drugih suverenih država", rekao je, između ostalog, Tramp. Sve je posmatrala njegova supruga Melanija Tramp, ali je svima za oko zapala reakcija Trampovog šefa osoblja Džona Kelija, koji je danas postao glavna tema na društvenim mrežama.

Naime, Keli je, dok se njegov šef obraćao svetu, napravio niz pokreta kojima je rukom sakrio lice, pri čemu je izgledao kao da ga je sramota. Takođe je neko vreme držao sagnuto telo, sa spuštenom glavom.

Duhoviti komentari samo se nižu na Tviteru, a neki od njih navode "Ovaj čovek baš ima loš dan", "Blago vama kad vam šef nije Tram", "Bože, mrtvi smo"....

Neki su stavili izmišljen "oblačić" iznad Melanijine glave, kao da kaže "Sad je vreme da napravim onaj izraz lica - ne razumem engleski".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: