Zastrašujući snimci potresa, panika, ruše se zgrade VIDEO

Meksiko je nakon nedavnog razornog zemljotresa pogodio još jedan snažan potres magnitude 7,1 po Rihteru.

Izvor: B92

Utorak, 19.09.2017.

20:55

Zastrašujući snimci potresa, panika, ruše se zgrade VIDEO
Screenshot

Epicentar zemljotresa bio je 49 km jugozapadno od grada Pueblo de Saragosa i osam kilometara od naselja Teoeohuma.

Zemljotres je pogodio južni deo Meksika, a potres je bio toliko jak da su se tresle sve više zgrade u Meksiko Sitiju, a iz pojedinih zgrada su se pojavili oblaci prašine.

Usled jakog zemljotresa ljudi su u panici bežali na ulice, što potvrđuju i brojni video-snimci postavljeni na društvenim mrežama. Na snimcima se vidi i kako se jedna zgrada nakon potresa urušava.

Pre samo 11 dana zemljotres magnitude 8,2 stepena po Rihteru pogodio je ovu državu i odneo više od 90 života. Taj zemljotres smatra se najjačim u poslednjih 100 godina u toj zemlji i jači je čak i od razornog zemljotresa koji je razorio Meksiko Siti 1985. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: