U 18.30 – TV B92 postaje O2TV

Tačno u 18.30, 11. septembra, vanrednim vestima na frekvenciji TV B92 život započinje nova televizija - O2 televizija.

Izvor: B92
Podeli

Ona će odgovoriti na potrebe duhom mlade, urbane publike i promovisati moderne, visokoenergetske programe.

Gledaoci će se razmrdati uz adrenalinske, žestoke, opasne, zastrašujuće, provokativne, sportske i komične avanture naših televizijskih junaka, dok će moći da predahnu uz O2.TV vesti, koje će voditi dvoje svežih i entuzijastičnih TV lica, Aleksandra Stanišić i Radovan Seratlić.

Ova kuća uvek daje šansu mladim, kvalitetnim ljudima, zbog čega su pažljivo izabrali voditelje nove generacije i to putem otvorenog konkursa, na koji se prijavilo više od 5000 zainteresovanih. Aleksandra i Radovan će vam svakog dana u 16.00 i 22.00 I vikendom u 16.00, tačno i objektivno, prenositi najvažnije vesti iz zemlje i sveta. Studio će biti u potpunosti promenjen I modernizovan po svetskim standardima.

"U O2.TV sam došao putem konkursa. Pozitivno sam iznenađen činjenicom da je jedna savremena televizija poput O2TV usmerila veliku pažnju na mlade ljude pružajući im šansu da vode jedan izuzetno značajan program za svaku TV stanicu. Izuzetna mi je čast i nadam se da ću zadobiti poverenje gledalaca", kaže Radovan Seratlić.

Aleksandra Stanišić već je poznata gledaocima kao voditeljka vremenske prognoze B92 televizije. Ona se svojevremeno, poput svog kolege, prijavila na konkurs Prve televizije i zadobila pažnju svojim talentom i profesionalnim pristupom poslu: "Poverenje koje sam stekla kod rukovodilaca televizije i publike dalo mi je šansu da sada postanem prezenter vesti na O2.TV, gde ću nastaviti da pružam svoj maksimum kako bih bila dobar domaćin gledaocima".

Odmah nakon vanrednih vesti u 18.30, gledaoci će zagrejati svoje stolice i mozgove jer počinje novi kviz znanja "Stolice", koji će voditi naš poznati stendap komičar Srđan Dinčić. Ako u gradu sretnete Srđana dok nosi dve stolice, uključite moždane vijuge i spremite se na test opšteg znanja koji će vam doneti lepe novčane nagrade.

"Ovaj kviz pokazaće koliko znanja ljudi ponesu od kuće kad izlaze na ulicu, a ne očekuju da će sresti nekoga ko bi to voleo da proveri i nagradi", kaže domaćin Srđan.

Na programu O2 televizije danas u 20.00 je i kultna emisija "Top Gear" , vrhunski auto-moto šou, najgledaniji program BBC 2 i najšire gledana dokumentarna emisija na svetu, koja je osvojila i bezbroj nagrada.

Gledaoce će sigurno osvojiti i nova serija o svetu kriminala i nasilja bugarskog podzemlja koja počinje u 21.00. "Balkanska mafija" je kriminalistička drama inspirisana Oskarom nagrađenim filmom Martina Skorsezea, "Dvostruka igra". Serija prati život policijskog inspektora Martina Hristova, koji dobija tajni zadatak da se infiltrira u bandu poznatog mafijaškog bosa Petra Tudžharova.

I, pred kraj dana, gledaoci će moći da čuju najnovije O2.TV vesti u 22.00, nakon kojih mogu uživati u odličnom filmskom programu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 177 idi na stranu