"Blic": Vozač bentlija na vezi s funkcionerom policije

Vozač bentlija koji je u subotu ujutru autom presekao kolonu u kojoj je bio predsednik Srbije u stalnom je kontaktu s visokim funkcionerom policije, piše "Blic"

Izvor: Tanjug

Utorak, 05.09.2017.

07:10

Getty images

"Dosadašnja istraga je pokazala da je L.R. koji je upravljao automobilom pod dejstvom narkotika i naleteo na kolonu Aleksandra Vučića, u dnevnom kontaktu sa petoricom policajaca od kojih je jedan visoko pozicionirani policijski funkcioner", navodi list pozivajući se na izvor blizak istrazi.

Kako piše "Blic", ispituju se i ostali kontakti L. R, ali i dvojice njegovih saputnika - M. T. i S. D.

Istražitelje je, kako se navodi, posebno zabrinuo podatak da su jedan ili možda čak dvojica aktera incidenta bila pod istragom za najteža krivična dela.

"Istraga se vodila za svirepa i višestruka ubistva. Policija jedne od zemalja iz okruženja traži L.R. zbog pucnjave u jednom noćnom klubu u kojem su ranjena trojica gostiju", navodi sagovornik lista.

"Večernje novosti" pišu da je za L. R. austrijska policija pre dva meseca raspisala potragu. On se, piše taj list, sumnjiči da se u jednoj bečkoj diskoteci sukobio sa dvojicom Čečena i da ih je ranio.

"Blic" navodi da je L. R. na crvenoj Interpolovoj poternici, što uspešno skriva već neko vreme, a istražitelji sumnjaju da je on imao nečiju pomoć pa je tako uspevao da izmakne policiji.

List piše, pozivajući se na isti izvor, i da je L. R. "na vezi" sa rođakom jednog od pripadnika zemunskog kriminalnog klana osuđenog za učešće u ubistvu premijera Zorana Đinđića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: