Tuča u Baru: Crnogorski funkcioner pretukao Srbina

Predsednik crnogorske Agencije za elektronske komunikacije i poštansku delatnost Šaleta Đurović išamarao je državljanina Srbije na plaži u Baru.

Izvor: vijesti.me
Podeli
Thinkstock
Thinkstock

Podgoričke Vijesti pišu da se Đurović sukobio sa Aleksandrom Krstićem, a obojica su dobila novčane kazne pred Sudom za prekršaje u Budvi.

Srpski državljanin je proglašen krivim za vređanje na javnom mestu i kažnjen je sa 105 evra, dok će Đurović morati da plati 350 evra zbog fizičkog napada na javnom mestu – šamar i tri udarca pesnicom.

Sukob njih dvojice počeo je u petak oko 13:30 prepirkom oko zaklanjanja pogleda na more Đuroviću, zato što je Krstić „postavio veliki peškir na suncobran“ ispod koga su bile njegova supruga u šestom mesecu trudnoće i sedmogodišnja ćerka.

Verbalni spor je doveo do toga da Đurović zbog, kako je kazao, uvredljivih reči koje su mu bile upućene pred suprugom, ošamari, a potom i pesnicom udari Krstića.

Krstić, čijoj je porodici ovo bio finalni dan letovanja u Baru, nakon toga je pao na zemlju, a kada se pridigao, pozvao policiju. Osoblje na plaži je odmah pritrčalo i razdvojilo Đurovića od Krstića, kojem je ukazana prva pomoć.

strana 1 od 154 idi na stranu