"Turci u kolonama, a kad jedan krene u preticanje..."

Tragičan dan na autoputu Beograd – Niš kod naplatne rampe “Vrčin“, dve osobe su poginule, a čak desetoro je povređeno u dva udesa.

Izvor: B92

Nedelja, 13.08.2017.

18:28

Tanjug

U nesrećama su uglavnom učestvovali strani državljani, prvi udes se dogodio u ranim jutarnjim časovima, a drugi u rano popodne, što je izazvalo velike gužve na autoputu.

“Pretpostavlja se da je neko od vozača, u udesu koji se dogodio rano jutros, zaspao za volanom. U udesu su učestvovala tri vozila sa švajcarskim registarskim tablicama, a znamo da Turci, koji idu u domovinu ili se vraćaju sa odmora, uglavnom se kreću u kolonama, tako da kada dođe do komešanja na putu, teško je izbeći tragediju jer kad jedan krene u preticanje, svi ostali prate, što dovodi u opasnost i druge učesnike u saobraćaju“, javio je sa lica mesta reporter TV B92 Darko Jevtić.

Kako je naveo, pretpostavlja se i da je do druge saobraćajne nesreće došlo zbog uspavljivanja vozača za volanom.

“Danas u Srbiji nije tolika vrućina, ne bi trebalo da dolazi do onesvešćavanja i srčanih udara za volanom, što su slučajevi kada su visoke temperature vazduha u pitanju“, naveo je Jevtić.

Opširnije u videoprilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: