Upozorenje vozačima – biće gužvi, oprez zbog mokrih puteva

Saobraćaj u Srbiji je očekivano pojačanog intenziteta, kako na putevima i naplatnim rampama, tako i na graničnim prelazima, saopštio je AMSS.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 13.08.2017.

18:06

Upozorenje vozačima – biće gužvi, oprez zbog mokrih puteva
freeimages.com

Kako se navodi, padavine i tokom večeri otežavaju odvijanje saobraćaja, a prelazak sa suvih na mokar kolovoz dovodi do većeg broja saobraćajnih nezgoda.

Temperaturne razlike uslovljavaju i čestu pojavu odrona, zbog čega se apeluje na vozače da voze pažljivo, najviše kroz stenske useke i klisure, da smanje brzinu i vožnju prilagode uslovima na putu.

Na našim prelazima, prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci, prema Hrvatskoj, na izlasku iz zemlje putnička vozila čekaju oko dva sata, a međuprostor je pun.

Na Horgošu se takođe na izlazu iz Srbije čeka oko sat vremena, kao i na Kelebiji, na Badovincima oko 45 minuta, dok se na Kotromanu čeka oko dva sata.

Na ulasku u našu zemlju, na Preševu se čeka oko 40 minuta, na Đerdapu oko sat vremena, a pojačan je saobraćaj i na prelazima Gostun i Jabuka, gde putnička vozila čekaju oko 40 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima saobraćaj je za sada pojačan, ali bez većih zadržavanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: