Nastavnice vukle autističnog dečaka po školi VIDEO

Disciplinarni postupak pokrenut je protiv dve nastavnice u Ohaju nakon što se pojavio snimak na kojem one za noge i ruke vuku po školi autističnog dečaka.

Izvor: B92

Subota, 12.08.2017.

19:03

Nastavnice vukle autističnog dečaka po školi VIDEO
screenshot

Sedmogodišnji Korbin Keml se navodno neprimereno ponašao na igralištu pre toga, zbog čega su ga nastavnice unele u školu.

Njegova majka Boni Mekin objavila je snimak u četvrtak nakon što je tužilac odlučio da se pokrene postupak protiv dve žene.

Mekin je navela da je ostala bez teksta gledajući snimak na kojem žene njenog sina vuku po školi.

Ona je, kako se navodi, u maju pozvana da dođe po sina koji nije mogao da ostane u školi jer je imao "težak dan, te je udarao, šutirao i ujedao nastavnice".

U prvom delu snimka vidi se da jedna od njih drži dečaka za ruke, druga za noge, a u drugom delu snimka samo jedna od žena vuče Korbina za noge po podu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: