Majka Luke Bojovića proterana iz Crne Gore?

Anđelka Bojović, majka Luke Bojovića, okrivljena da je planirala ubistvo Ratka Koljenšića, proterana je iz Crne Gore, piše "Pobjeda".

Izvor: Blic

Ponedeljak, 31.07.2017.

09:23

Majka Luke Bojovića proterana iz Crne Gore?
Screenshot

Prema tvrdnjama tog lista koji se poziva na neimenovane izvore, Anđelka Bojović (66) iz Crne Gore je proterana u nedelju jer nije prijavila boravak. Međutim, "Blic" saznaje da se ona i dalje u toj zemlji jer čeka epilog krivične prijave.

Naime, advokat majke Luka Bojovića, Borivoje Borović, za "Blic" je potvrdio da je njegova klijentkinja dobila rešenje o proterivanju iz Crne Gore, ali je najavio žalbu.

"Ovde je na sceni potpuni izostanak koordinacije između MUP i ministarstva pravde, jer se mojoj klijentkinji, s jedne strane, nastavlja postupak po krivičnoj prijavi, a proterivanjem joj je zabranjen pristup sudu u Nikšiću. Sigurno ćemo se žaliti na ovo rešenje, a tražićemo i obustavu postupka pred Osnovnim tužilaštvom u Nikšiću", rekao je Borović.

Bojović je uhapšena u sredu zajedno sa Matijom Bojovićem (35), kojem je zbog istog krivičnog dela- dogovor za izvršenje krivičnog dela i nedozvoljeno držanje oružja, određen pritvor do 30 dana.

Oni se terete da su posmatrali i fotografisali kuću Ratka Koljenšića u Nikšiću, kojeg srpski pravosudni organi terete za ubistvo njenog sina Nikole Bojovića 2013. u Beogradu.

Oboje su negirali krivična dela za koja se terete.

Tvrde da su u Crnu Goru došli „isključivo zbog renoviranja porodične kuće na Žabljaku“, u kojoj je policija našla čitav arsenal orujžja.

U njihovom fotoaparatu istražitelji su pronašli snimke na kojima se vide vrata, prozori, balkoni Koljenšićeve kuće i njegov automobil, navodi RT CG.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: