Reprezentativci Srbije u snoubordu povređeni u udesu

Beograd -- U saobraćajnoj nesreći kod Sremske Mitrovice povređeno je troje srpskih reprezentativaca u snoubordu, a njihovo zdravstveno stanje je stabilno.

Izvor: Tanjug
Podeli

Tanjugu je u MUP-u rečeno da su tri osobe povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Sremska Mitrovica- Beograd, kada je kombi vozilo "reno trafik" sletelo sa puta i udarilo u zaštitnu ogradu.

U bolnici u Sremskoj Mitrovici, Tanjugu je rečeno da su troje snoubordista, povređenih u saobraćajnoj nesreći, u stabilnom stanju i da su komunikativni.

"Povređeni su muškarac F.F (31) i dve žene P.H.(21) i I.H. (22), koja je prebačena na VMA u Beograd", rečeno je u sremsko mitrovačkoj bolnici.

Članovi dežurne ekipe Opšte bolnice Sremska Mitrovica naveli su da su tri osobe primljene u jutarnjim satima nakon udesa, da je urađena opservacija i da su u stabilnom stanju.

Nesreća se dogodila oko 8.30 sati.

Ubrzo se oglasilo i Ministarstvo sporta iz kojeg su saopštili da us povređeni reprezentativci van životne opasnosti nakon teške saobraćajne nesreće koju su imali na putu sa letnjih priprema.

Ostalo troje naših sportista nisu povređeni, saopštilo je Ministarstvo sporta.

U saopštenju se navodi da ministri Zlatibor Lončar, Aleksandar Vulin i Vanja Udovičić prate stanje, a da su za saniranje povreda sportistima stavljeni na raspolaganje svi potrebni kapaciteti.

Odmah nakon udesa uspostavljena je komunikacija sa predsednikom Skijaškog saveza Srbije Vladetom Radivojevićem, koji je, kako se navodi, sve vreme uz naše povređene reprezentativce.

Hronika

strana 1 od 3916 idi na stranu