SNS odgovara DS-u: DS najbahatija vlast

Iz SNS poručuju demokratama da pre nego što DS sledeći put pomene "fijat" kaže građanima zašto nisu ostavili za sobom ugovor koji Vlada Srbije sme da objavi.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 17.07.2017.

14:30

SNS odgovara DS-u: DS najbahatija vlast

SNS je DS vlast ocenila kao najbahatiju i najneodgovorniju.

SNS je u saopštenju poručila demokratama da, pre nego što sledeći put pomenu "fijat", neka kažu građanima zašto nisu ostavili za sobom ugovor koji Vlada Srbije sme da objavi i "kako to da takvi pametnjakovići i stručnjaci nisu obezbedili izvoz "fijata" u Rusku Federaciju".

SNS kaže da bi funkcioneri DS-a poslednji mogli da diskutuju o radničkim pravima, osim ako neće da objasne onim radnicima kojih ima pola miliona, ali i njihovim porodicama koje su, kako kažu, izbacili na ulicu posle pljačkaške privatizacije, koliko je ko od njih novca od rasprodaje državne imovine stavio na svoj privatni bankovni račun i po čijem su nalogu godinama uništavali svaki pedalj Srbije.

"Sve što su funkcioneri Demokratske stranke dotakli - ili su opljačkali, ili su napravili probleme gde god su se pojavili, od uslova pri sklapanju brojnih ugovora, pa do svih mera koje su sprovodili", kažu naprednjaci.

SNS naglašava da će ostati zabeleženo u srpskoj istoriji da je DS najbahatija, najneodgovornija i najsramnija vlast ikada, vlast koja je jedino bila sposobna da napravi tajkunsko-kriminalno-političku hobotnicu koja je udavila Srbiju i dovela je do bankrota.

Podsetimo, DS je saopštila ranije danas da je država suvlasnik fabrike "fijata" u Kragujevcu i da ima obavezu da nađe održivo rešenje koje će "stimulisati i radnike i kompaniju".

Kako navode demokrate, ako "fijat" ode iz Srbije, za to neće biti krivi radnici koji traže povećanje plata, već će biti kriva vlast jer nije ispunila obećanja u vezi sa izvozom FIAT 500L u Rusiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: