Stefanović: Mediji izmišljaju i ponovo ubijaju žrtvu

Prema istrazi ubistava dve žene i jednog deteta u centrima za socijalni rad, policijski službenici postupali u skladu s pravilima, navodi Nebojša Stefanović.

Izvor: Beta

Nedelja, 16.07.2017.

14:55

Stefanović: Mediji izmišljaju i ponovo ubijaju žrtvu
Foto: Tanjug

"Ako se pokaže da postoji neko ko nije radio kako treba, odgovaraće", kazao je ministar na konferenciji za novinare u Beogradu.

Stefanović je istakao da su policajci odgovarali na pozive i izlazili na teren "svaki put kada su bili pozvani i na teritoriji Voždovca i Rakovice".

Dodao je i da su podnosili krivične projave protiv nasilnika i da su se o svemu konusultovali i s tužiocima i sudijama.

Komentarišući navode medija o povezanosti policije s nasilnikom koji je ubio bivšu suprugu u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu, a zatim, izvršio samoubistvo, Stefanović je rekao da su to izmišljotine.

Negirao je i tvrdnje pojednih medija da ubijena žena nije bila vlasnica auto-škole koju je on posetio, već da je vlasnik bio njen bivši suprug, nasilnik.

Pišući o tome "na taj način mediji ponovo ubijaju žrtvu", ocenio je Stefanović i ponovio da su on i direktor policije Vladimir Rebić u toj auto-školi bili upravo da bi pružili podršku toj ženi, a da je u to vreme nasilnik bio u zatvoru već osam meseci, a potom još 15.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: