Vučić: Zastava SAD na vešu i čarapama, a srpska problem

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da kritike uglavnom upućuju oni koji ništa ne rade, da se naslušao prilično gluposti.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Kako je rekao da svi oni koji su kritike uputili na račun fontane na Slaviji predstavlja paradigmu gluposti i laži upravo tih koji ništa ne rade.

Predsednik Srbije je naveo, odgovarajući na pitanja novinara i komentare poverenika Rodoljuba Šabića u vezi ideje jarbola i zastave koji bi bili simbol Beograda, rekao da na samo pominjanje zastave Srbije slede kritike i upitao da li to neko ima nešto protiv srpske zastave.

Kako je rekao ti što ništa ne rade uglavnom znaju znaju sve da kritikuju.

"Bilo bi divno da Beograd dobije dobije veliku srpsku zastavu kao jedan od simbola grada".

On je (pominjući TV N1) rekao da u SAD zastavu stavljaju svuda - od kosmodroma, do donjeg veša i čarapa.

"Nema gde nema zastave, a izgleda da nekome smeta srpska zastava", dodao je predsednik Republike koji je naglasio da je ponosan na srpsku zastavu.

"Ako budem u mogućnosti da glasam preko interneta, glasaću za" poručio je Vučić i naveo da će biti za to uprkos željama Ssabića i nekih drugih.

U tom smislu Vučić se osvrnuo i na fontanu na Slaviji i upitao gde su ti stručnjaci koji su govorili da ona preliva.

Kako je rekao, ona ima modernu opremu, pumpe, filtere, senzore za vetar i upitao da li oni koji i ne znaju ko je Dimtirije Tucović sada žale štso u toj fontani ne mogu da peru noge.

"Svašta slušam i trpim razne gluposti od nekih medijskih poslenika ali i političara koji su urušili državu" dodao je Vucičh.

Kako je ocenio, to što pričaju o fontani je paradigma gluposti i laži onih koji ništa ne rade.

Predsednik je dodao i da se ne ljuti na one koji nisu došli na svečanost povodom njegove inauguracije.

"Uopšte se ne ljutim, osim što sam se ljutio na one koji nisu hteli da pristustvuju zakletvi u Narodnoj skupštini i da čestitaju, jer je to razlika. Baš ni na koga se ne ljutim", rekao je Vučić.

Pročitajte još:

"Da ne glumim heroja, niko nije zvao oko Vulina"

Inače, da Tviter profilu poverenika za informacvije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljuba Šabića može se naći anketa u kojoj pita da li je prihvatljivo da se 200 miliona dinara potroši kako bi se u Beogradu izgradio jarbol od 120 metara visine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 301 idi na stranu