Kirjaku među najvažnijim zvanicama na inauguraciji

Među najvažnijim zvanicama na predsedničkoj inauguraciji u Srbiji bio je direktor i vlasnik Antena Grupe Teodor Kirjaku.

Izvor: B92, prva
Podeli

Kirijaku u našu zemlju ulaže već osam godina i poručuje da je Srbija ta koja poštuje strane investitore, što je veoma bitna činjenica.

Strane investicije su u ovom trenutku najvažnije za Srbiju i zato su investitori uvek dobrodošli, pomažu u razvoju privrede i otvaranju radnih mesta.

"Zadovoljan sam investicijama u Srbiji , ulažemo ovde više od osam godina i nestrpljivo čekamo nove poslove, ide nam odlično i što je važnije ova Vlada i predsednik čine sve da privlače strane investitore koji brinu o vašoj zemlji i ovde su da unaprede tržište. Mi smo jedni od njih, i to ne samo strani investitori već i prijatelji Srbije", naveo je Kirjaku.

Srbija i Grčka imaju tradicionalno dobre odnose, koji mogu samo da se unaprede još više u korist obe zemlje

"Mislim da je Srbija divna zemlja kojoj tek predstoji odlična budućnost za ekonomski razvoj. Srbi su kreativni, puno rade , dobro su obrazovani, zbog čega ja podstičem i druge investoitore da ulažu ovde. Zemlja ima odlične ljude, potencijal za razvoj kao i stabilno i jako liderstvo", dodao je Kirjaku.

Na predsedničkoj inauguraciji strane zvanice imale su priliku da se upoznaju i sa srpskom istorijom, ali i sa onim što naša zemlja planira da stvara u budućnosti

"Ovo je neverovatan događaj, savršeno organizovan i sve je urađeno da se mi prijatelji Srbije osećamo ponosno što smo ovde", kaže on.

Svečani prijem bio je prava prilika da Srbija ne samo pokaže svoje gostoprimstvo, već i da podstakne strane kompanije da ovde ostanu, nastave da ulažu i pomognu da u našu zemlju dođu novi investitori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 301 idi na stranu